Dream Art Events

Dream Art Events

Menu

Cumparaturi de pe EInfin fara costuri de conversie valutara

Daca locuiti in Romania si doriti sa achizitionati aparatura de pe EInfin singura varianta de plata este prin PayPal. Contului de PayPal ii este atasat un card/cont bancar iar la efectuarea platii se va percepe un comision de conversie valutara din partea bancii emitate.
 
 
Pentru a realiza cumparaturi pe site-ul EInfin (sau orice alt site cu plata in valuta prin PayPal) si pentru a evita comisionul de conversie valutara, puteti proceda in felul urmator:
 
1. Obtineti un card Revolut (eu l-am obtinut gratis), fara costuri lunare de administrare. Marele avantaj al cardului Revolut este faptul ca platiti pe site-uri externe in valuta (pana la echivalentul a 20.000 lei), la cursul de schimb interbancar.
Este important sa solicitati livrarea cardului fizic la adresa de domiciliu. Cardul Revolut Visa virtual, prezent pe aplicatia Android/IOs, este in general respins pentru asocierea cu un cont PayPal.
Va las un link de accesare si referinta Revolut 
www.revolut.com/r/ciorte8ki
 
2. Atasati contului PayPal cardul fizic Revolut. Este important ca adresa fizica (domiciliul) a contului PayPal sa coincida cu adresa declarata a contului Revolut.
 
3. Alimentati cardul Revolut cu lei. Eu am atasat un card bancar de debit, nu exista comision de depunere.
 
4. Convertiti prin aplicatia Revolut moneda locala (lei) in moneda in care faceti cumparaturile.
 
5. Accesati EInfin iar la plata prin PayPal, la cerinta de selectare a cursului de schimb, alegeti cursul de schimb al cardului Revolut.
 
                                                                  Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *